Ik ben Laurence, leer me kennen!

Hallo,
 
Iedereen komt ooit eens in aanraking met huren of kopen, daarom is een goede begeleiding zeer belangrijk. Na 15 jaar in het vak weet ik waarover ik praat. Na mijn studies dook ik meteen de vastgoedwereld in. Een logische stap gezien ik de kneepjes van het vak kon leren van mijn grootvader, een goede leermeester. Hij maakte van KSB een belangrijke speler in de vastgoedwereld.
 
In mijn carrière heb ik veel geleerd. Vooral dat het in de vastgoedwereld belangrijk is om mensen goed te begeleiden en transparant te zijn. In onze sector hoor je jammer genoeg vaak verhalen over addertjes onder het gras. Dat wil ik kost wat kost vermijden door steeds een professionele begeleiding te bieden waar duidelijke informatie en communicatie centraal staan.
Dit niet enkel tijdens het bouwproces maar ook erna.
 
Bel me voor meer informatie. 
 
Vriendelijke groet,
 
Laurence Despriet
+32 475 65 45 38
2017-11-23T14:01:46+00:00 3/10/2017|

Wenst u meer info? Contacteer ons.